Privat patienter

Nu kan du søge øjenklinikken PROFYLAX som privat-patient selv om du er i gruppe 1 i den offentlige sygesikring. Der er mulighed for at komme på klinikken som privat-patient uden for klinikkens normale åbningstider. Derved undgås utilsigtet ventetid, og der er væsentlige videregående behandlingstilbud.

En privat basis-konsultation koster kr. 1950. Ved udredninger og behandlinger af større omfang kan den supplerende pris oplyses af lægen ved besøget.

Sygesikringen Danmark og private sundhedsforsikringer vil som regel betale dele af eller hele omkostningen ved behandling og operation hos os. Patienter i den offentlige sygesikrings gruppe II, der søger klinikken som privatpatienter, har videre ret til tilskud fra den offentlige sygesikring for ydelser omfattet af dennes overenskomst om speciallægehjælp.

Det er muligt at komme som privat-patient på øjenklinikken PROFYLAX fordi det offentlige har ændret reglerne. Det skal pointeres, At man ved at acceptere en vis ventetid, kan søge klinikken som almindelig sygesikringspatient. Det skal også understreges, at man som privat patient på øjenklinikken PROFYLAX ikke forringer almindelige sygesikringspatienters muligheder for at få tider på klinikken.