Simon von Spreckelsen

Simon von Spreckelsen har været klinikansvarlig øjenlæge i øjenklinikken PROFYLAX siden 2002.
"Jeg elsker mine patienter" Udtaler øjenlæge Simon von Spreckelsen og fortsætter "På de mange glade og positive tilkendegivelser vi får fra vores patienter, er jeg overbevist om,
at vi gør et godt arbejde". Men det er ingen sovepude.

I september 2006 flyttede klinikken til nye, venlige og airkonditionerede lokaler i Groskenstræde 4, parterre, i centrum af Helsingør. Det er Simon von Spreckelsens målsætning, at Øjenklinikken Profylax skal være blandt de 10 bedste øjenklinikker i Danmark.

Klinikken tilbyder diagnostik og behandling af en lang række øjensygdomme, herunder Laserbehandling af nærsynethed, bygningsfejl og langsynethed. Operation for grå stær (cataract), Operation af "løse øjenlåg", medicinsk behandling af grøn stær (glaukom) og behandling af skelen og samsynsproblemer.
Klinikken opfylder disse mål med kontinuerlig videreuddannelse af klinikkens personale og deltagelse i nationale og internationale kongresser.Øjenlæge Simon von Spreckelsen er endvidere forfatter til øjenafsnittet i www.medicin.dk foruden at undervise alment praktiserende læger på "Lægedage i BellaCentret" og kommende speciallæger i almenmedicin i oftalmologi ved Københavns Universitet. Amanuensis-læger deltager jævnligt som observatører i korte forløb i klinikken.

Simon von Spreckelsen har af Dronning Margrethe den 2. fået overrakt Køben- havns Universitets Guldmedalje og hvis du har gættet på en sammenhæng mellem skaberen af Menneskehedens Triumfbue i Paris og øjenlægen: Ja så har du gættet rigtigt. Arkitekt J.O. von Spreckelsen, som skabte "Den moderne Triumfbue", Er øjenlæge Simon von Spreckelsens far.ChrLas.

I samarbejde med følgende klinikker

Allergi og lungelæger
Lars Frølund
Flemming Madsen
Kirsten Sidenius
Sct. Olai Gade 39, 1. sal
3000 Helsingør
Tlf. 49 70 22 16
www.allergia.dk
ØRE-NÆSE-HALS LÆGER
Mikkel Holmelund
Charlotte Ingvardsen
Strandgade 64, st.
3000 Helsingør
www.oerelaegerne.dk
BØRNELÆGE
Inger Bendtson
Sct. Olai Gade 39, 1. sal
3000 Helsingør
www.dinbørnelæge.dk
MEDICINSK MAVE-TARM LÆGE
Anne Haaber
Jægersborg Allé 14, 1. sal
2920 Charlottenlund
www.mavespecialisten.dk
HUDLÆGE
Hans-Henrik Horsten
Rikke Andersen
Bjergegade 22C, 3
3000 Helsingør
www.helsingør-hudklinik.dk
ØJENLÆGER
Simon von Spreckelsen
Groskenstræde 4
3000 Helsingør
www.profylax.dk

Andre links og info

Privatlivspolitik
Klinikrapport 2017

https://www.netdoktor.dk/ https://www.sundhed.dk/ https://ojenforeningen.dk/ https://blind.dk/ https://www.sst.dk/ https://stps.dk/

https://sundhedsdatastyrelsen.dk/da/borger-og-offentlighed/sikkerhed-om-dine-data

https://www.regionh.dk/

www.glaukomforum.dk/

http://www.glaucoma.dk/